Helena Kellnor Helena Kellnor

Helena Kellnor
Helena har en lång erfarenhet som dietist inom kommunal verksamhet.

 
Hon arbetade under flera år inom vård- och omsorg i Mölndals Stad i teamarbete med specialistsjuksköter-skor och MAS. Tillsammans med dem arbetade hon fram riktlinjer och rutiner för måltider och nutrition.
 

Innan dess arbetade hon i Marks kommun för måltidsverksamheten, ett brett uppdrag som innebar mycket kontakter med måltidsverksamhetens medarbetare och kunder. 
 

Helena har tidigare arbetat som ekonom vilket tillför mycket eftersom arbetet som kommundietist kräver analytiska och administrativa kunskaper. 

Idag kombinerar Helena sitt arbete som dietist med att arbeta i hemtjänsten i Mölndals Stad. Hon trivs mycket med arbetet i hemtjänsten och inblicken i de äldres vardagliga liv ger henne också inspiration till hur man bättre kan arbeta med mat och måltider.
 

Tar du morgonrundan i Gunneboskogarna är chansen stor att du springer på Helena och hennes Golden retriever Mio, finaste hunden i Mölndal!

Kerstin Skagert Kerstin Skagert

Kerstin Skagert 
(tjänstledig)

Kerstin har arbetat med mat i hela sitt yrkesliv men på helt skilda sätt!

Tidigare har hon arbetat som kommundietist för måltidsverksamheten i Västra Göteborg. Tjänsten där var förvaltningsövergrip-ande med utbildning och kontakter med personalgrupper inom hela stadsdelen.

Kerstin har också arbetat inom primärvården på barnmottagningarna i Lerum och Alingsås.

Under 10 år drev Kerstin ett eget företag i Göteborgs matmecca Stora Saluhallen. Företaget sålde viltkött och fågel till både privata kunder och restauranger.

Det bor en pedagog i henne och hon gillar att träffa nya människor, att delge det hon kan och ta till sig det andra har att lära henne. Man lär av varandra!

Kerstin arbetar också som stödpedagog på ett gruppboende för personer med intellektuell funktionsnedsättning i Mölndals Stad. Inom all verksamhet som riktar sig till personer med ett stort behov av hjälp och stöd spelar måltiden en stor roll och ger inspiration till arbetet som dietist.

Hon kör gärna ett pass på Friskis & Svettis, är en hängiven svampplockare.

...och ja vi äter också kakor, chips och godis när andan faller på!